Kesäteatteri Jyväskylän lähellä

Varaa paikkasi

Ränssin Kievarin kesäteatterissa Jyväskylän lähellä vietät unohtumattomia elämyksiä katetun katsomon alla, ravintolan tarjoilun keskellä.

Tutustu kesäteatterin ohjelmistoon. Yhteydenotot toivomme mieluiten puhelimitse. Liikuntarajoitteiset asiakkaat on huomioitu erikoispalveluilla.

 

 

 

Ohjelmisto

 

 

<p "="">Ränssin Kievarin kaunis Anna ja Matti Nykänen, ELÄMÄ ON LAIFFII!
26.3.2021 päivitetyt esityspäivät. Nähdään kesällä 2021!

 

<p "="">Ne yksityiset henkilöt, joilla oli varaus kesän 2020 esityksiin, ottaisitteko yhteyttä,<p "="">014-311 0086. <p "="">Mehän emme ole vielä soitelleet teille ryhmille, joilla oli varaus 2020<p "="">kesään. Osa teistä onkin ottanut yhteyttä ja yhdessä olemme todenneet, että seurataan vielä tätä koronatilannetta ja tehdään sitten askelmerkit.<p "="">Kiitos myös teille luottavaisille ihmisille, jotka olette varailleet lippuja tässä<p "="">ahdistavassa tilanteessa. <p "="">Harjoitukset ovat kuitenkin täydessä vauhdissa ja näyttelijät ovat luottavaisia<p "="">kesän suhteen.<p "="">Molempien näytelmien työryhmät lähettävät terveisiä ja toivottavat kaikille<p "="">Aurinkoista Kevättä!

Aitoa kesäteatteria jo 32 vuotta

Ränssin Kievarin kaunis Anna ja Matti Nykäsestä kertova Elämä on Laiffii! -esitysten lipunmyynti on täydessä vauhdissa. Muistathan varata lippusi ajoissa! Varaukset puhelimitse 014 311 0086. Lippukopillla ei käy pankkikortti.

Varaa tästä: 014 311 0086

Tarjolla

  • Katettu katsomo

  • Hyvät paikoitusalueet

  • Väliajalla ravintola, A-oikeudet

Muistathan, että runsas noutopöytämme on varattavissa kesäteatteriesitysten yhteyteen. Tervetuloa nauttimaan kesäteatterista ja ruoasta Jyväskylän lähellä!

Ryhmätilaukset ja varaukset

Ränssin Kievarin kesäteatteri
 014 311 0086
  Kuikantie 340

41140 Kuikka
 www.ranssinkievari.fi
 ranssi@ranssinkievari.fi