Elämyksiä Jyväskylän lähellä

Varaa tästä

Ränssin Kievari tarjoaa elämyksiä eri vuodenaikoina Jyväskylän lähellä. Tervetuloa juhlimaan esimerkiksi pikkujouluja, häitä tai syntymäpäiviä.

Tutustu alla ajankohtaisiin uutisiimme. Varaa paikkasi mieluiten puhelimitse. Liikuntarajoitteiset on huomioitu erikoispalveluilla.

  • Ränssin Kievarin päärakennus täyttää 200 vuotta! Talo on valmistunut vuonna 1820, joten vuosi 2020 on suuri juhlavuosi.

  • Tarkemmat esitysajat kesälle 2021 Ränssin Kievarin kaunis Anna ja Matti Nykänen ELÄMÄ on LAIFFII -esityksiin näkee uusituista esitteistä.

  • Kaikissa tiedusteluissa ja varauksissa saat meihin parhaiten yhteyden puhelimitse 014 311 0086. Tervetuloa kokemaan elämyksiä Ränssin Kievariin, Jyväskylän lähelle.

Varaa tästä: 014 311 0086Ajankohtaista

NAPAKELKKA Ränssin rannassa vapaasti käytettävissä.

Haasteita ollut kelkan kanssa, kun jäällä on vettä. Siirrettiin se normaalipaikalta

rannemmaksi, edelleen kuravaatteita tarvitaan.


AVANTO on myös auki ja käytettävissä.


Napakelkan ja avannon käyttö omalla vastuulla.
Meillä on mahdollista järjestää erilaisia kokouksia ja muita tilaisuuksia hyvillä

turvaväleillä tuossa isossa tuvassa ja muissa tiloissa. Kysy lisää, 014-311 0086.K-Market Tikkarissa Tikkakoskella myynnissä Ränssin kotiruoka-annoksia.Tänään 26.2. on nelisen kuukautta Ränssin Kievarin kauniin Annan ensi-iltaan.

Toivotaan, että saadaan rokotusasiat kuntoon siihen mennessä ja päästään elämään normaalisti

ja nauttimaan esityksestä. Harjoitukset ovat etänä täydessä vauhdissa. Ränssin Kievarin kauniin

Anna -esityksen työryhmä lähettää kaikille, pakkasesta huolimatta, lämpimiä terveisiä!Ränssin Kievarin kaunis Anna ja Matti Nykänen, ELÄMÄ ON LAIFFII! Uudet esitysajat

kesälle 2021 nähtävissä esitteissä.