Elämyksiä Jyväskylän lähellä

Varaa tästä

Ränssin Kievari tarjoaa elämyksiä eri vuodenaikoina Jyväskylän lähellä. Tervetuloa juhlimaan esimerkiksi pikkujouluja, häitä tai syntymäpäiviä.

Tutustu alla ajankohtaisiin uutisiimme. Varaa paikkasi mieluiten puhelimitse. Liikuntarajoitteiset on huomioitu erikoispalveluilla.

  • Ränssin Kievarin päärakennus täyttää 200 vuotta! Talo on valmistunut vuonna 1820, joten vuosi 2020 on suuri juhlavuosi.

  • Tarkemmat esitysajat kesälle 2021 Ränssin Kievarin kaunis Anna ja Matti Nykänen ELÄMÄ on LAIFFII -esityksiin tulee lähiaikoina

  • Kaikissa tiedusteluissa ja varauksissa saat meihin parhaiten yhteyden puhelimitse 014 311 0086. Tervetuloa kokemaan elämyksiä Ränssin Kievariin, Jyväskylän lähelle.

Varaa tästä: 014 311 0086Ajankohtaista


HARTOLAN JOKIRANNASSA ON MAHDOLLISUUS NÄHDÄ RÄNSSISSÄ ESITETTY MUSIIKKINÄYTELMÄ SAARENMAAN VALSSI.


HARTOLAN JOKIRANNASSA SU 23.8. KLO18.00Musiikkinäytelmä SAARENMAAN VALSSI, unohtumaton GEORG OTS.

Valoja ja varjoja Georg Otsin elämästä. Käsikirjoitus EIKKA HAPPONEN.

Rooleissa nähdään Merja Kuisma, Eeva Saarenpää, Marja Peura, Juse Venäläinen ja Eikka Happonen. Ränssin Kievarin kaunis Anna ja Matti Nykänen, ELÄMÄ ON LAIFFII! -työryhmien kanssa olemme päättäneet siirtää esitykset vuodelle 2021.

Tässä päiviä sovitellaan ja pyrimme julkaisemaan ne mahdollisimman pian.

Kiitos kaikille kannustuksesta ja tukemisesta! Olisimme niin mielellämme halunneet tuottaa teille kaikille iloa näiden esitysten välityksellä. 

Tärkeintä on kuitenkin terveys.

Kun saadaan esityspäivät lyötyä lukkoon, soitan jokaiselle varanneelle ryhmälle erikseen. Yksittäisten varausten tekijät voisitte olla suoraan yhteydessä tänne meillle, 014-3110086. Juhannus onkin ensi vuonna niin myöhään, että joudumme sovittelemaan päiviä.

Kaikille oikein hyvää kevät